1. Banner guides

Mobilepay problem

Vi har oplevet udfordringer med integrationen mellem Sprii og Mobilepay. Denne artikel vil belyse hvordan man kan omgå problemet på bedste vis.

Hvad er udfordringen?

Når kunden går til betalingsvinduet gennem Sprii kurven vil de normalt blive præsenteret for denne side. Men...

f75728aa-af5e-4cc9-bfa2-0685503c979b

Nogle kunder oplever at siden er blank eller at knapen "Åbn i Mobilepay" ikke virker. Det resultere i frustreret kunder som muligvis opgiver købet.

Årsagen

Mulige løsninger

Vi har to mulige løsninger til at omgå dette problem. Den ene løsning er at give kunden en betalingsinstruktion til at foretage betalingen. Den anden løsning er at benytte Quickpay som betalingsudbyder.

Betalingsinstruktion

Hvis du vælger at benytte betalingsinstruktion vil kunderne få vist en angiven instruktion i kurven. Det kan se ud som vist herunder.

Jeres ordrehåndtering vil fungere præcis som ved en almindelig Sprii-ordre foretaget via den eksisterende MobilePay-integration.

For at aktivere betalingsinstruktion i stedet for den nuværende MobilePay-integration, skal du blot sætte et flueben i én indstilling og indsætte en betalingsinstruktion. Dette gøres under sideindstillingerne under "Betalingsmetoder". Her kan du konfigurere Betalingsinstruktion, som vist på billedet nedenfor.

Quickpay

Den anden løsning er at opsætte en Quickpay-konto til at håndtere betalingerne.
Denne løsning anses som den bedste, da Sprii automatisk registrerer, hvilke ordrer der er betalt, hvilket reducerer arbejdsbyrden sammenlignet med den nuværende integration med MobilePay og de manuelle betalingsinstruktioner. Derudover får du mulighed for at håndtere returordrer direkte via Sprii, når Quickpay-integration er aktiveret.

Sprii er autoriseret Quickpay-partner, og hvis du eller din virksomhed er interesseret i Quickpay, hjælper vi gerne med hele opsætningsprocessen. Kontakt os på support@sprii.io for at få hjælp til opsætningen af Quickpay.

Vær dog opmærksom på at denne ansøgningsprocess kan tage en uge, hvorfor den første løsning med betalingsinstruktion stadig skal ses som en del af løsningen.